sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Rusinainen omena-kaurapaistos



Tämä omena-kaurapaistos on hieman jalostuneempi versio perinteisestä, eli tähän on vain lisätty rusinoita. :) Reseptiin passaisi hyvin myös muutkin hedelmät, ja miksei likööri tai jopa rommikin? Helppoa tämän valmistus kuitenkin on.

Rusinainen omena-kaurapaistos

4 omenaa
75 g margariinia
2 dl kaurahiutaleita
1 dl rusinoita
1 dl sokeria
2 tl kanelia

Kuori ja pilko omenat. Laita lohkot uunivuoan pohjalle. Sulata kattilassa margariini. Lisää sekaan kaurahiutaleet, rusinat, sokeri ja kaneli. Kaada seos omenien päälle. Kypsennä 200 C: ssa reilu puoli tuntia.
Sopii oikein hyvin esim. vaniljajäätelön kanssa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!