maanantai 26. toukokuuta 2014

7 päivää 7 kampausta

Aamut ovat minulla aika rutinoituneita, kuten myös ehostautuminen ja hiustenlaitto. Aina samalla kaavalla, tai paria kolmea vaihtoehtoa kierrättäen. Useimmiten sipaisen hiukset nutturalle hainhammas-klipsiä käyttäen. Seuraavina vaihtoehtoina ovat sotkunuttura hiuslenksua ja paria pinniä käyttäen, ja kolmantena hiukset kiinnitettynä ihmeponnarilla. Ja lähes joka päivä ajattelen ainakin kerran, että olisi kiva pitää hiuksia edes joskus erilailla. Siksipä haastoin itse itseni tekemään eri kampauksen viikon jokaisena päivänä.

Pidemmittä puheitta, täältä pesee:

Päivä 1: Sykerökiharat



Kampauksen pohjavalmisteluina edellisenä iltana kieputin pestyt, vielä kosteat, hiukset sykeröille ja annoin olla yön yli. Tukea antamaan käytin kampausnestettä.

Sykeröt avattuani, harjaamisen sijaan haroin hiuksia auki tyvestä lähtien pää alaspäin. Halusin kuohkeutta juureen, mutta kuitenkin niin, etteivät kiharat levähdä latvasta täysin auki.
Tämän jälkeen kiepsautin hiukset takaraivolle, kiinnitin hainhampaalla ja asettelin latvat nätisti. Koska etuosan kiharat sojottivat hassusti, paikkasin tilanteen hiuspannalla. Mitään kiinnittävää tuotetta en käyttänyt, koska unohdin. :) Suihkaus hiuslakkaa olisi voinut olla hyvä idea, vaikka kampaus hyvänä pysyikin lähes koko päivän.



Haastan tähän viikon mittaiseen hiushommeliin jokaisen, joka tämän luki. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!