tiistai 9. syyskuuta 2014

Maukas kana-sienipasta ja treenipohdintaa

Parhaat reseptit syntyy usein vahingossa. Niin kuin tämäkin. Jääkaapissa oli muun muassa smetanaa, jonka päiväys oli umpeutumassa, ihan muuhun tarkoitukseen ostettua kanaa, viime viikolta jääneitä kasviksia ja kaapissa kuivattuja suppilovahveroita. Näistä syntyi maukas pastakastike, kun kaikki vaan nyt piti käyttää pois. Tuore basilika olisi kruunannut tämän ruokalajin. Sitä ei nyt ollut, mutta ehkäpä ensi kerralla. ;)



Broileri-suppilovahveropasta

Broilerin jauhelihaa
Purjoa
Kesäkurpitsaa
Suppilovahveroita
Aurinkokuivattua tomaattia
Suolaa
Mustapippuria
Timjamia
Smetanaa

Spagettia

Ruskista ja mausta broileri suolalla ja pippurilla. Lisää pannulle suppilovahverot ja paista, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut. Lisää purjo ja kesäkurpitsa. Kypsyttele hetki. Lisää aurinkokuivattu tomaatti, timjami ja smetana. Kuumenna ja hauduttele tovi. Tarjoa spagetin kera.




Aurinko on hellinyt viime päivinä ja ollaan saatu nauttia lähes kesäkeleistä. On taas pukeuduttu kevyemmin ja touhuttu hiekkalaatikolla ilman pelkoa alkavasta rankkasateesta.
Treenirintamallakin on tapahtunut mullistus: olen löytänyt ryhmäliikuntatunnit! Mistä olenkaan jäänyt paitsi? Viikon aikana on tullut tutuksi spinning, core, kahvakuula, keppijumppa ja energy. Olen ihan myyty. <3 Nyt vaan on pohdinnan alla, missä treenini jatkuu ja millaisella sopimuksella. Se on kuitenkin varmaa, että jatkuu jossain.


 

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sinulla, jotenkin tuli huippukiva fiilis heti kun tuli tänne vierailulle :)
    Pakko jäädä seurailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Ihana kuulla, että blogistani on ollut iloa. :) Tervetuloa mukaan! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!