torstai 4. syyskuuta 2014

Suolainen iltapalapannari

Teki mieli tehdä jotain vähän erilaista ainaisten piirakoiden sijaan. Suolaisista pannareista olin toki kuullut puhuttavan, mutta nyt vasta päätin tehdä sellaisen itse. Tämä ohje on mukailtu Valion Kotiruokaa -lehdestä.


Suolainen pannari

Pohja
3 munaa
1 dl maitoa
200 g Crème fraîchea
1 1/2 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa

Täyte
Broilerin fileesuikaleita
Purjoa
Suppilovahveroita
Suolaa
Mustapippuria
Valkopippuria
Timjamia

1 1/2 dl juustoraastetta

Vatkaa pohjat täytteet kulhossa ja anna taikinan tekeytyä 10 minuuttia. Valmista sillä välin täyte. Ruskista broileri pannulla, lisää mukaan purjo, suppilovahverot sekä mausteet. Hauduttele hetki, eli kunnes ylimääräinen neste sienistä on haihtunut.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Esipaista pohjaa uunissa keskitasolla 200 asteessa 10 minuuttia. Lisää pohjan päälle täyte ja juustoraaste. Kypsennä uunissa vielä 20 minuuttia.







Ai että, kun maistuikin hyvälle salaatin ja iltateen kanssa vauhdikkaan päivän jälkeen. Päivän aktiviteetteihin kuuluu myös spinning-tunti. Ihan eka kertaa elämässä. Tykkäsin. Miten liikunnasta voikaan tulla niin hyvä mieli? Pääsin kokeilemaan maksutta kahden viikon ajan Jyväskylässä sijaitsevan liikuntakeskuksen ryhmäliikuntatunteja ja kuntosalia. Tämän jälkeen saan päättää, jatkanko jäsenenä. Kävin myös paikan päällä läpi konsultaation, joka oli varsin hyödyllinen. Tuli pohdittua omia elämäntapoja, liikuntatottumuksia ja tavoitteita. Mietin kiinteän jäsenyyden ottamista  tarkkaan, koska siinäkin on puolensa. Sitä en kuitenkaan kiellä, etteikö liikunta ja keskuksen palvelut tekisi minulle hyvää. Nähtäväksi jää vielä toistaiseksi, mutta kyllä tuolta liikuntakärpäsen pureman sai. :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!