keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Kosmetiikkakeskiviikko: Värikosmetiikka part 2

Tätä postausta kirjoittasesssa mietin, että onkohan ihan hassua esitellä tuotteita, joita aktiivisessa käytössä on vain muutama. Tänään kaivellaan nimittäin meikkipussista ripsivärit, kulmatuotteet ja luomivärit.


Kulmakarvoihin käytän ainoastaan alla olevaa Maybellinen kulmakarvageeliä. Ihan loistotuote. Lisää hehkutusta voi lukea TÄÄLTÄ aiemmin kirjoittamastani postauksesta. Jokapäiväinen ripsivärini on niin ikään Maybellinen, The Rocket maskara.


Rajauskyniä ja kajaleita. Niitä on tällainen kokoelma. Kärsiikö teidän muiden meikkikynät meikkipussissa matkustaessa? Minulla nimittäin on käynyt niin, ja jostain nimi kulunut lähes kokonaan pois.
Vasemmalta oikealle: We Care Icon valkoinen kajalkynä, Isadora Twist-Up Metallic Eye Pen (golden khaki), Rimmelin oranssiin taittuva rajauskynä, Nivean harmaa rajauskynät, L'orealin musta rajauskynä, Musta rajauskynä (teksti kulunut pois), Rimmelin violetti kajalkynä, Lumenen ruskea rajauskynä.
Viimeinen on päivittäisessä käytössä. Seuraavaksi eniten tulee tämän ruskean kynän kanssa käytettyä valkoista kajalia tai Isadoran kullansävyistä rajauskynää.


Nestemäiset rajauskynät: Laveran musta Liquid Eyeliner (tässä on ehdottomasti paras sivellinosa!) ja Rimmelin ruskea Exaggerate Eyeliner.



Luomivärit: Paese luomiväri-trio Retro Style, L'oreal Forever Pink, H&M musta luomiväri, Lumene Blueberry Long-Wear Crystal, Maybellinen ruskean sävyinen luomiväri. Minulla tahtoo aina luomiväri paeta tuonne luomivakoon, joten silmämeikin pohjustusaine on aktiivisessa käytössä. Ilman luomivärin käyttöäkin tosin.


Kosmetiikkakeskiviikko postauksia ovat kirjoittaneet myös:

Kaaosta ja Kukkamekkoja
Curuba
Dance beneath the light with that look in your eyes



 

8 kommenttia:

  1. Täytyypä kokeilla tuota Maybellinen kulmageeliä, vaikuttaa sen verran hyvälle! :) Siis voi apua, saa nähdä tuleeko sulle 100 samanlaista kommenttia, kun tää netti rupes kiukuttelemaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan yksi kommentti tuli vaan. :D Olen tykännyt tuosta kulmageelistä. Sillä saa nopeasti siistin näköiset kulmat ja väriäkin niihin. :)

      Poista
  2. Ei ole hassua vaan kivaa. <3 Ja täytyypä tuollainen kulmakarvageeli hankkia. :) Hyvää yötä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! <3 Kulmageeli on yksi minun tärkeimmistä meikkituotteistani. Ennen räpelsin ruskean luomivärin kanssa kulmat, mutta on tämä kätevämpi.

      Poista
  3. Voisinkin seuraavaksi kokeilla tuota Maybellinen kulmageeliä arkikäyttöön, kunhan Lumenen geeli loppuu. Maybelline on niin nostalginen merkki, kun mun kaikki ekat meikit oli sitä. :) Nyt en ole enää muutamaan vuoteen niiden ripsareita kokeillut, mutten tiedä, uskallanko edes enää, kun on löytynyt joku joka ei kirvele.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä muistan kanssa, että Maybelline on ollut olemassa aina, ja sitä sai ostettua melkein joka marketista. :D Sitten oli toinen merkki, sellainen missä oli sinertävät pakkaukset, mutten muista nimeä.
      Se on totta, että jos löytää vaikka hyvän ripsarin, niin on vaikea kokeilla enää mitään muuta. Mutta toisaalta, miksi pitäisikään. :)

      Poista
  4. Täällä on yritelty opetella käyttämään nestemäistä rajauskynää. Juuri nyt käytössä Chanelin rajauskynä, mutta koitin viikonloppuna siskolta nestemäistä ja tykkäsin kyllä enemmän! Ripsivärit vaihtelee Lancomesta Oriflameen, mikä milloinkin tuntuu omaan kukkaroon sopivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olin pitkään käyttämättä nestemäistä rajauskynää, mutta nyt taas myös opettelen, kun olen todennut sen niin kestäväksi rajaukseksi. Mulla on ikuisuuden ollut käytössä Maybellinen ripsarit, mutta nyt löysin IsaDoralta ihanan uutuuden :) Mukavaa viikonloppua ja Itsenäisyyspäivää! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!