lauantai 3. tammikuuta 2015

Kasvisrieskarullat

Saimme tänään kotiimme ihania vieraita. Ystäviä, jotka asuvat kaukana, joita näemme liian harvoin, mutta jotka ovat silti tärkeitä. Yhteydenpito kuitenkin säilyy aina ja juttuja on jo suunnitteilla. <3
 
 
Vastapainoksi kaikille joululeivonnaisille teki mieli jo valmistaa jotain muuta. Mielellään jotain sellaista, mitä en ole ennen tehnyt. Valmistin kasvisrieskarullia. Ihan totta, olen aina pitänyt näistä todella paljon, mutta nyt vasta tein ihan omin kätösin. Laitetaan vielä ohjetta jakoon, jos joku teistäkin näistä innostuisi. :)
 
 
 
Kasvisrieskarullat (12 palaa)
 
3 kpl neliskanttista rieskaa
yrtti-pippurituorejuustoa
1/2 punainen paprika
1/2 keltainen paprika
2 tomaattia
1/2 punttia villirucolaa
 
Pilko kasvikset pieniksi paloiksi, lukuun ottamatta rucolaa. Voitele rieskat tuorejuustolla, ripottele päälle kasvikset ja kääri tiukalle rullalle. Kiedo rulla napakasti kelmuun ja laita jääkaappiin. Rulla saa olla jääkaapissa ainakin pari tuntia ennen leikkaamista paloiksi. (Itse tein sen mokan, että olin hätäinen ja otin rullat käsittelyyn liian aikaisin... Rieskalevyt eivät olleet "tekeytyneet" ja murenivat leikatessa).
 
Leikkaa yksi rieskarulla neljään osaan. Itse leikkasin tuollain vinottain ja jätin päistä pienet palat pois, että tulos olisi siistimpi. Hyviä näistä tuli. :)
 




 

7 kommenttia:

  1. Nam kelpaisi juuri nyt iltapalaksi. En ole pitkään aikaan tehnyt rieskarullia, kiitos vinkistä ja ihanaa lauantai-iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä olivat kyllä maukkaita, vaikka itse sanonkin. :) Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle Tiia. <3

      Poista
  2. Helppoa ja herkullista, pitää itsekin kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä nämä juuri ovat. :) Hoksasin itse juuri, että nämähän ovat käteviä eväsleipänäkin. :)

      Poista
  3. Oi nam, näyttää hyvältä! Näitä kokeilen varmasti jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkullisia nämä ovatkin! Täytettäkin voi vaihdella oman maun mukaan. :)

      Poista
  4. Tässä ohjeessa ei ole mitään mistä en tykkäisi :D Itse lisäisin ehkä vielä fetaa ja jalapenoja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!