perjantai 27. helmikuuta 2015

Kohti kevättä, sekä kevyempää meikkipohjaa.

Nyt kun kevätaurinko pilkistää ja päivät ovat valoisampia, tekee mieli keventää myös meikkivoiteen kanssa. Normaalisti talvella käyttämäni Joe Blascon meikkivoide ja Max Factorin Pan Stick tuntuvat paksulta iholta. Ulkoilu- ja treenipäivinä iho saisi hengittää ilman paksua meikkivoidekerrosta, mutta ihan paljas ihokaan ei tunnu kivalta vaihtoehdolta.  Siksi meikkipohja saakin nyt vaihtua kevyempään vaihtoehtoon arkisessa käytössä. Niin sanottuihin parempiin menoihin ja iltajuttuihin toimii vielä hieman tuhdimpi ja peittävämpi pohja.
 
Sain Laveralta testattavaksi lavera Beauty Balm-6in1 -Sävyttävän kosteusvoiteen. Aiemmin olen kokeillut sävyttäviä kosteusvoiteita toisilta merkeiltä, ja totta puhuakseni ne ovat olleet aivan liian kevyitä omaan makuuni. Hyvin ruskettuneella iholla ne kyllä toimivat, mutta tällainen vaalea hipiä kaipaa vielä enemmän peittävyyttä.
 
 
Laveran monitoimivoide on vegaaninen ja NaTrue-sertifioitu. Luonnollista mineeraalipigmenttiä ja acai-marjaa sisältävä voide lupaa kosteuttamisen lisäksi tasoittaa ihon pintaa, peittää pienet virheet, suojaavan ihoa, supistavan ihohuokosia ja jättävän sille mattapinnan.
 
Ennakkoluuloistani huolimatta, voide pääsi yllättämään erittäin positiivisella tavalla. Sävyttävä kosteusvoide -nimitys on harhaanjohtava, koska voiteen peittävyys on niin hyvä. Se myös jättää ihon samettisen pehmeäksi ja kosteutetun oloiseksi -aivan kuten tuotekuvauksessa luvataan. Siitä huolimatta voide on kevyt, ja iho tuntuu meikittömältä. Tiedättekö sen tunteen? 
Yleensä poikkeuksetta käytän puuteria aina meikin kanssa. 6in1-voiteen kanssa, kokeilumielessä, jätin kuitenkin ihon puuteroimatta ja huomasin, että toimii silti. Iho on mattapintainen ja voidekin tuntuu pysyvän iholla yllättävän hyvin.
 
 
Nyt nappaamaan talteen ne pienetkin auringon pilkahdukset. Mikään auringon palvoja tai himoruskettaja en ole, mutta pieni päivetys iholla on kaunis ja terveen näköinen. Viikonlopuksi on luvattu lauhaa keliä. Siispä ulkoilemaan! :)

Kattava valikoima laveran kosmetiikka löytyy mm. luonnonkosmetiikan verkkokauppa Biodelly.fi :stä, tämän linkin alta.

8 kommenttia:

  1. Toi kuulostaa aikas hyvältä. Harmi, että minä en pahemmin uskalla kokeilla luonnonkosmetiikkaa, kun on sen verran allergioita, mut mieli kyllä tekisi:) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän kyllä, että herkkäihoisena ei helposti noin vaan kokeilla uusia tuotteita, jos ne omalle iholle sopivimmat on löytyneet. Itsellänikin on taipumusta ihon herkkyyteen, mutta kumma kyllä, ainakin nämä Laveran tuotteet ovat sopineet minulle hyvin. Kivaa loppuiltaa! :)

      Poista
    2. Olemme kaikki toki yksilöitä, mutta itselläni ihan tavalliset tuotteet aiheuttavat todella pahoja allergioita/reaktioita ja ihoni on todella herkkä, mutta luonnonkosmetiikkaa voin käyttää lähes huoletta. Olenkin siis tyytyväisenä siirtynyt kokonaan luonnonkosmetiikan käyytäjäksi. Erisanit ym. olivat makuuni liian tylsiä. Ihan vain muutama lunnonkosmetiikan tuoksu aiheuttaa reaktioita. Synteettisten tuotteiden kanssa ongelmaa oli lähes joka tuotteen kohdalla. Kannattaa varmaan pyytää joku näyte ensin ja testata miten vaikuttaa. Itse suosittelen luonnonkosmetiikkaa nimenomaan herkkähipiäisille. :)

      Poista
    3. Itse muuten huomasin etenkin tuoksujen kohdalla tuon saman asian: synteettinen tuoksu ärsyttää, luonnontuoksu ei. :)

      Poista
  2. Kuulostaa hyvältä! Itsekin kannatan ihollani sellaista meikkiä, joka tuntuu ja näyttää luonnolliselta :) Mulla ei ole tästä kokemusta, mutta Laveran CC-voide löytyy kaapista. Olen siitä kirjoittanut myös blogissani :) Täytyypä testata tätäkin jossain vaiheessa! Laveralta löytyy niin monia ihania tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin mukava tunne, kun meikkipohja ei tunnu iholla! Ihastuin tähän niin paljon, että tekisi mieli kokeilla myös sitä CC-voidetta. :) Pitääpä käydä lukemassa sinun postauksesi tuotteesta. Nämä Laveran tuotteet on kyllä ihania. Mukavaa iltaa! :)

      Poista
  3. Kokeilemisen arvoinen :) Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!