maanantai 21. syyskuuta 2015

Suuri luonnonkosmetiikan SYYS-ALE!

 
Hienoja uutisia luonnonkosmetiikan ystäville: naturalgoodscompanylla on syysale 21-27.9! Ja jos et ole aiemmin luonnonkosmetiikkaan tutustunut, mutta se kiinnostaisi, nyt olisi mahdollisuus tilata sitä hyvästä alennuksesta.

 
Aletuotteiden valikoimasta löytyy useita täällä blogissakin nähtyjä tuotteita ja brändejä. Esimerkiksi Logonan tuotteita on 30-40% alennuksella. Logonan valikoimasta löytyy mm. maailman ensimmäiset luonnonkosmetiikkasertifioinnin saaneet kynsilakat.


Omien suosikkieni listalle nostan heti Mádaran tuotteet, joista aivan hiljattain testasin monikäyttöistä ja koko perheelle soveltuvaa nokkosvoidetta. Samaan sarjaan kuuluu myös kosteuttava nokkossuihke. Postaukseni näistä tuotteista pääset lukemaan tästä: Testissä Mádaran nokkostuotteet.

 
Santen valikoimaa on -30%. Muistatte varmaan, kun ihan ensimmäistä kertaa kokeilin luonnonkosmetiikan  hiustenmuotoiluhoitotuotteita?  Santen muotoiluvaahto löytyy TÄÄLTÄ ja hiuslakka TÄSTÄ LINKISTÄ . Kokeilu muuten kannatti, ja sille tielle jäin. ;)


 
Santelta löytyy myös käytännöllinen sheavoi in-shower vartalovoide, joka tosiaan on suihkussa käytettävä kosteusvoide vartalolle. Todellinen kiireisten päivien apu! :) Sheavoi-sarjalla on myös lempeän tuoksuinen ja hyvin imeytyvä käsivoide, joka minullakin on ollut aktiivisessa käytössä.

 
Khadin tuotteissa on myös mukava alennus: 20%. Khadi-sarjan tuotteet perustuvat itämaisen Ayurvedan oppeihin. Käyttämäni Rose Facemask on jauhemaisessa muodossa, ja vesilisäyksen jälkeen sekoitetaan kasvonaamioksi.
 
Näiden lisäksi myös erä tuotteita on -60%. Tuotemerkkien joukossa mm. TROPICAI (kookostuotteita), NAKED LIPS (huulirasvoja) ja PROVIDA (hoito- ja puhdistustuotteita).

Sisustamisestakaan kiinnostuneita ei ole tässä alessa unohdettu. Nimittäin BALDINI -huonetuoksut ovat -30% ja ISLE OF WOLF -tuoksukynttilät -50%.
 
Syysalen koko valikoimaan pääset tutustumaan tästä linkistä.
 
Lisäksi ilmainen toimitus yli 50 euron ostoksille. Ja vielä yli 60 euron ostoksille kaupan päälle Naturalgoodscompanyn Shea Butter. Löysitkö valikoimasta omat suosikkisi? Onko luonnonkosmetiikka entuudestaan tuttua, tai ajattelitko nyt kokeilla ensimmäistä kertaa?

 

14 kommenttia:

  1. Niin hyvät aina nuo alet. Madara on rakas, ihania tuotteita ja koko ajan vaan paranee. Kauniita purkkeja. Nyt on Madaralta pian tulossa jotain varsin minimalistista. :) Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! Mukava löytyy tarpeellisia tuotteita normaalia edullisemmin. :) Arvaapa heräsikö mielenkiinto tuota Madaran uutuutta kohtaan, mutta kai se pian selviää. :D Mukavaa viikonloppua! <3

      Poista
  2. Täytyypä käydä tutustumassa tarkemmin noihin :) Mukavaa alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löysit jotain mukavaa! :) Ihanaa viikonloppua! <3

      Poista
  3. Täytyy käydä katselemassa, meikkipussi kaipaileekin syksyn tullen päivitystä kuin myös ihonhoito tuotteet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa täällä, tekisi mieli ostaa vähän jotain syksyistä värikosmetiikkaakin. :)

      Poista
  4. Täällä hyökättiinkin heti maanantai-aamuna ALE-sivuille, kivaa ja tarpeellista tuli taas hankittua edullisesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sitä pitää! Minä taisin tehdä myös ei-tarpeellisia, mutta ihania löytöjä. :D

      Poista
    2. Taisin ehkä ensimmäisen kerran tehdä tilauksen niin, etten ostanut mitään ei-tarpeellista :D Seuraavalla kerralla varmaan korjataan asia kaksin verroin :D

      Poista
    3. Ilman muuta! Minulla on oikein ale-traditio ostaa muutama turhake, kun hinta on sopiva! :D

      Poista
  5. Kiitos vinkistä. Käynkin tuolla sivuilla tutustumassa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!