tiistai 5. tammikuuta 2016

Kosmetiikka kuin karkkia


 
Ennen joulua sain aika muhkean paketin herkulliselta näyttävää ja tuoksuvaa kosmetiikkaa verkkokauppa eleveniltä. Paketti olikin aika suoraan suunnattu tarpeisiini: kuorintaa ja kosteutusta kaipaavaa talvi-iho, rutikuivat kantapäät ja kärsineet hiusten latvat.

Tuotteiden testailun aloitin herkullisella Moyana Corigan -kuorinnalla, Creamy Caramel. Kuorinnan jälkeen vartalon iho tuntui sileämmältä ja pehmeältä, muttei kuitenkaan nihkeältä, minkä jotkut kuorinta-aineet aiheuttavat. Pisteet siis hellävaraisuudesta: sopii myös herkemmälle iholle. Kuorintoja löytyy valikoimasta mm. suklaana, vaniljana, pina coladana ja banaaniversiona, ja veikkaankin tämän tuotevalikoiman olevan kuin tuoksufanien aarreaitta ;) Söötit purnukatkin ovat kuin karkkirasioita!
 

 
Moyana Coriganin lisäksi elevenin valikoimasta löytyy muutakin luonnonmukaista kosmetiikkaa, joka itselleni ainakin oli vielä vieraampaa. Mukava tutustua myös uusiin tuotemerkkeihin, kuten Dr. Bronner's, Love&Toast,  ja Phenomé.
 
 
Grace Cole -merkkinen, ylellisen oloinen vartalovoide on kätevässä ja hygieenisessä pumppupullossa. Nopeasti imeytyvä voide tuoksuu raikkaan makealle, hedelmälle. Valikoimasta näyttää löytävän tyylikkäästi pakattua kosmetiikkaa myös matkakokoisena.
 
 
Joulusaunassa pääsinkin testaamaan Happy Hair Days Argan oil -tehohoitoa, joka tuli tarpeeseen. Yksi lupauksista tälle vuodelle voisi hyvin olla hiustenhoitoon panostaminen. Vaikka hiustenlaitossa olenkin laiskistunut, pitäisi muistaa asianmukaiset ja ajankohtaiset hoitotuotteet.
 
 
Ylellistä arganöljyä sisältävä hoitoaine ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja tai mineraaliöljyjä. Pirteässä tuubissa olevan hoitoaineen käytön jälkeen hiljattain raidoitetut hiukset tuntuvat pehmeiltä ja olivat helppo harjata.
 

Sitten vielä lähetyksen mielenkiintoisin tuote: kuiville kyynärpäille ja kantapäille tarkoitettu voide löytyy Mario Badescu -tuotesarjasta,  joka onkin yli 40 vuotta vanha, hellävaraisista tuotteistaan tunnettu merkki. Turkoosi, geelimäinen tuote näyttää erehdyttävästi kylmägeeliltä (niiltä, jotka tuoksuvat niin voimakkaille, että ihan silmiä kirvelee!). Tarkempi tutkiskelu osoittautuu miedosti tuoksuvalle paksulle geelivoiteelle. Jaloille hierottaessa se leviää hyvin jättäen iholle suojaavan kerroksen. Jo parin viikon käytön jälkeen kantapäistä on kadonneet kuivimmat kohdat ja halkeamat.
 
 
eleveniltä löytyy myös oma Outlet-osasto, jonne kannattaa kurkistaa. Valikoimasta löytyy tuotteita jopa 70% alennuksella. Tarjouksesta löytyi myös luonnonkosmetiikan tuotteita, kuten Bare Minerals, Lily Lolo ja Youngblood Mineral Cosmetics. 
 
Löytyikö valikoimasta teille vielä tuntemattomia tuotteita?
 
Tuotteet saatu blogin kautta

8 kommenttia:

  1. Nam, kuorinta näyttää niin syötävältä, ja olenkin ihastellut tämän merkin tuotteita jo aiemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutustuin tähän merkkiin nyt ensimmäistä kertaa ja arvaa vaan, kuinka monesti olen jo käynyt katsomassa tuotevalikoimaa! :D Ihan kuin karkkikaupassa olisi.

      Poista
  2. Nam miten herkullisen näköistä kosmetiikkaa! Mukavaa loppiaista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat tuoksut myös tulee näistä! Kiitos ja ihanaa pakkaspäivää myös sinne! <3

      Poista
  3. Voi mitä tuotteita, ihanilta näyttävät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli tosi mieluinen paketti, kuten varmaan arvaatkin. :)

      Poista
  4. Onpa veikeän näköisiä! Tuo kuorintavoide näyttää ihan muffinssilta! :D Mun pitää kyllä kans panostaa tänä vuonna enemmän hiustenhoitoon, tää kuontalo on nykyään ihan mahdottoman kuritonta käkkärää.

    Ps. sain vihdoin vastattua ystäväkirjahaasteeseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, tuo kuorintavoide on niin ihana! En tiedä, miten se hiustenhoito on jäänyt niin rappiolle, kun esim. tehohoidon tekeminen ei ole mitenkään hankalaa. Mutta tänä vuonna parannetaan tapamme, eikös vaan? :)

      Kiitos kun vastasit haasteeseen! <3 Kävinkin jo lukemassa ja kommentoimassa. Sinun kuvista tuli niin hyvälle tuulelle! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!