maanantai 18. huhtikuuta 2016

Alevinkki: Lavera -25%! (sis.alennuskoodin)

Vinkkinä luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille, että Hyvinvoinnin Tavaratalossa ovat laveran tuotteet  25% alennuksessa 18.4 - 24.4 välisenä aikana. Lavera on itselleni eniten käytetyin ja ehkä parhaiten tuntemani luonnonkosmetiikan tuotemerkki, joten sitä on helppo suositella ja tuntemistani tuotteista helppo kertoa.
 
Tarjousvalikoimasta löytyy mm. täyteläinen ja kosteuttava uudistava Karanja-yövoide. Tuote sisältää aktiiviaineita, kuten karanjaöljyä ja luomuviljeltyä valkoista teetä.
 
"Ravitse ihosi takaisin kauneuteen nukkuessasi".
 
 
Laveran hiustenhoitotuotteista käytössäni on tällä hetkellä Pro Repair & Care Hiusseerumi ja Natural Shine Hiusöljy. Seerumin sisältämät  luomuvilliruusu-uute ja  kasvikeratiini kosteuttavat hiuksia sekä vahvistavat kuivuneita latvoja. Käytän seerumia hiusten kaivatessa lisää kosteutta ja ennen lämpökäsittelyä, kuten suoristusrautaa ja fööniä. Tuote on erittäin riittoisa -pari kolme pumpunpainallusta riittää.
 
Hiusöljyä suositellaan käytettäväksi 1-2 pumppausta kuivien tai pyyhekuivien hiusten latvoihin. Itse käytän sitä välillä sekoittamalla pari tippaa tavalliseen hoitoaineeseen -toimii!
 
 
Tyttärellä meillä on ollut käytössä varmaankin kaikki tuotteet lasten ihonhoitosarjasta. Myös lapsella suosin myrkyttömämpää, kemikaalittomampaa ja luonnonmukaisempaa, sekä herkälle iholle suunnattua.  Baby & Kinder Neutral Suihkushampoo on hellävarainen ihon ja hiusten pesuneste perheen pienimmille ja pesee mainiosti myös isommat.  Mieto tuote sisältää mm. Aloe Veraa ja helokkiöljyä.
 
Samaan hellävaraisen lastentuotelinjaan kuuluu myös esimerkiksi sheavoita, helokkiöljyä ja auringonkukkaöljyä  hoitovoide sekä ihoöljy, jonka oliivi- ja helokkiöljy hoitavat herkkää ihoa.
 
Värikosmetiikan puolelta käytän tällä hetkellä laveran kivipuuteria, joka iholle kauniin luonnollisen mattapinnan. Suosikkini kaikista testaamistani eyelinereista on laveran nestemäinen rajauskynä,  jolla on ohuen siveltimen ansiosta helppoa tehdä kaunis ja siisti rajaus.
 
 
Sitten kaikkien aikojen laveran suosikkini: Illuminating Eyecream. Valoa hohtava silmäympärysvoide kosteuttaa, sisältää luomukofeiinia ja helmiäisuutetta. Tuote korvaa hyvin valokynän, ja samalla peittää väsymystä sekä tasoittaa juonteita.
 
"Cosmopolitan Beauty Awards 2016 -voittaja!"
 
 
Aiemmissa postauksissani ovat näkyneet myös 3 in 1 monitoimipuhdistusaine, joka puhdistaa, kuorii ja toimii syväpuhdistavana naamiona, hellävarainen puhdistusmaito, sekä Gentle Almond Milk & Honey hunajainen ja kosteuttava suihkugeeli.  
 

 

25% alennuksen saat koodilla LAVERAVKO16
 
 
Sisältää mainoslinkkejä.


8 kommenttia:

  1. Lavera on ihana sarja. <3 Meikkituotteista mulla on 2 In 1 meikkipuuteri ja siitä olen tykännyt kovasti. Erityisen hyvä kylmillä säillä, kun sen koostumus on mielestäni kiinteän ja voidemainen meikkivoiteen välistä. Sillä saa hyvää peittävyyttä ja saankin sillä aknen aika hyvin piiloon. Toimii parhaiten Laveran kivipuuterin kanssa. Niillä pääsee pitkälle. 😊 Shampoossa mulla on Volume ja se appelsiinin tuoksu on niin hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo 2 in 1 meikkipuuteri on ihan loistava! Käytin sitä pitkään ja ajattelin kesäksi ostaa uuden. Tykkään juuri tuosta peittävyydestä, mutta samalla keveydestä -iho jää ihanan tuntuiseksi. :) Laveran shampoita en olekaan kokeillut, mutta nyt tuo Volume (ja appelsiinin tuoksu ;)) alkoi kiinnostamaan.

      Poista
  2. Lavera kuuluu ehdottomasti omiin suosikkeihini :) Varmaankin puolet kaikesta kosmetiikasta mitä omistan on laveraa. Hiusseerumi rupesi kyllä kovasti kiinnostamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lavera on myös minun luottomerkkini. :) Tällä hetkellä tuota seerumia kuluukin, kun hiukset ovat päässeet kuivahtamaan ja edellisestä siistimisestäkin on aikaa, mutta sen avulla latvat on olleet taas vähemmän takkuiset. :)

      Poista
  3. Nyt pitää kyllä laittaa tilausta kehiin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!