tiistai 13. syyskuuta 2016

Luonnonkosmetiikkaa: Estelle & Thild (sis. alekoodin)






Pääsin sukeltamaan lisää luonnonkosmetiikan ihaniin syövereihin, ja tutustumaan itselleni uuteen tuotesarjaan: Estelle & Thild. Silmiä hivelevän kauniit pakkaukset eivät toki ole aiemminkaan jääneet huomaamatta, mutta nyt pääsin testaamaan tuotesarjan kolmea eri tuotetta elevenin valikoimasta.

Estelle & Thild on ruotsalaista luonnonkosmetiikkaa, jonka ajatuksena on luottaa luonnollisuuteen ja puhtauteen, hyödyntäen huippulaatuisia öljyjä ja uutteita. Kaikilla sarjan tuotteilla on ecocert-sertifikaatti ja ainesosat ovat täysin luonnollisia.






Estelle & Thild Soothing Eye Balm on hajusteeton ja kosteuttava silmänympärysvoide, joka sisältää mm. vaniljaa, mustaseljaa ja kastanjaa. Erityisesti herkälle iholle soveltuva sertifioitu luomuvoide vahvistaa silmänympärysihoa ja auttaa häivyttämään turvotusta.

Koostumukseltaan voide on hyvin miellyttävä: sopiva notkea ja helposti imeytyvä. Se ei tahmaa, jättää silmänympärysihon pehmeäksi ja sopii käytettäväksi myös silmämeikin alla jättämättä ihoa liian rasvaisen tuntuiseksi. Voide on pakattu suloiseen pumppupulloon, jonka ansiosta sen käyttö on erityisen hygieenistä.






Estelle & Thild Neroli Ecorganic Night Cream on syväkosteuttava yövoide. Ihana luomuvoide on kevyt yövoide, mutta silti ravitseva ja kosteuttaa sekä virkistää ihoa. Hyvin imeytyvä voide sisältää mm. hyaluronihappoa, joka lukitsee kosteuden ihoon, tasoittaa sitä ja saa ihon hehkumaan. Yövoiteen sisältämä pomelo puolestaan elvyttää väsynyttä ja sameaa ihoa. Hennon kukkaiselle ja raikkaalle tuoksuva voide on myös pakattuna kätevästi pumppupullossa.

Suosittelisinko voidetta herkälle, pintakuivalle, kosteutta janoavalle 30+ iholle? Kyllä suosittelisin. Kevyen, mutta riittävän kosteuttavan ja hoitavan koostumuksensa ansiosta voide kipuaa kärkisijoille yövoidekokeiluissani.






Hoitavien tuotteiden lisäksi elevenin paketistani löytyi myös puhtaasti luksusta: Estelle & Thild Sweet Vanilla Blossom Body Wash. Kun päivittäinen suihkussa käynti on niitä harvoja hetkiä, kun oikeasti pystyy tovin hengähtämään vain ja ainoastaan omien ajatustensa kanssa, teen sen mielelläni jonkun ihanan, laadukkaan, tuoksuvan ja luonnollisen tuotteen kanssa.

Puhdistavien ominaisuuksien lisäksi tästä hellävaraisesta suihkusaippuasta löytyy raikasta appelsiinia, kermakaramellia ja vaniljaa. Yhdistelmä on tuoksultaan samaan aikaan raikas ja hienostunut. Saippuaa puhdistaa ihon kuivattamatta sitä. Suihkutuotteiden luksusta. <3





elevenin koko Estelle & Thild -valikoimaa löytyy täältä. Verkkokaupasta löytyy myös muuta ekokosmetiikkaa, kuten Weleda, Lily Lolo, RahuaEcotools ja HURRAW. Myös vegaaniselle kosmetiikalle oma valikkonsa, johon toki kannattaa myös kurkata.

Löysitkö sinäkin elevenin valikoimasta mielenkiintoisia ja kiehtovia tuotteita? Nyt kannattaa hyödyntää koodi, eleven nimittäin tarjoaa blogini lukijoille 11% alennuksen koodilla KUISKAUS11 . Koodi on voimassa  13.-20.9.2016.

Mukavaa viikkoa!

Tuotteet saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!