sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Viikonlopusta virkistyneenä




Meillä vietettiin viikonloppuna perheen yhteistä kylpylälomaa, johon sisältyi myös tyttärelle yllätyksenä päivä Ti-Ti Nallen talossa. Pikku matkamme oli ihana nostalgiapläjäys siinä mielessä, että itse olen vieraillut Ikaalisten kylpylässä viimeksi tenavana -vähän vanhempana kuin oma tyttäreni nyt on.

Paljon oli muuttunut, totta kai, mutta hämärästi muistin jotain tuttujakin juttuja. Kylpylän tilat ovat ihanan avarat, valoisat ja raikkaat. Erikoismaininta kuitenkin kylpylän lukuisille suihkuille ja useammalle lastenaltaalle, joista totean, että tuskin missään muualla altaissa on vesi yhtä lämmintä kuin tuolla! Niin ja Ti-Ti Nalle -sauna, ei pidä unohtaa sitäkään. ;)





Huoneemme sijaitsi Hotelli Termessä, joka on muutaman sadan metrin päässä päärakennuksesta, jossa myös kylpyläosasto sijaitsee. Huone oli tilava ja käytännöllinen, lapsiperheelle oikein passeli. Lisävuode oli pedattu nojatuolista ja 3-vuotias nukkui siinä mielellään.

Pienoiskeittiöstä löytyi ruokapöytä neljälle hengelle, jääkaappi, hella, mikro ja astiat. Ikkunasta oli näkymä suoraan Kyrösjärvelle. Huoneemme oli pohjakerroksessa, joten kesäaikaan olisi pystynyt hyödyntämään myös pienen pihan terassikalusteineen ja suoran käynnin huoneesta uimarannalle.




Perjantai-iltana nautimme myöhäisen päivällisen ja yhdistetyn iltapalan Ravintola Rondossa , josta löytyy takuuvarmat pizzat ja purilaiset. Aamiainen puolestaan on uudistettu hyvän olon aamiainen, josta pidimme kovasti. Puurobaarista, runsaista kasviksista, hedelmistä ja jugurteista löytyi raikkaita ja terveellisiä vaihtoehtoja meidän perheen makuun.

Jotenkin kummasti sitä on alkanut arvostamaan leppoisia kylpylälomia aktiivisten kaupunkilomien sijaan. Olisikohan se tämä ikä ja perhe? Ihania on nämä lomat, kun kaikki tarvittava löytyy läheltä, leppoisaa oleskelua ja hyvää oloa. Ei tarvitse poistua kohteesta yhtään mihinkään.




Olin viikonlopustamme niin innostunut ja niin lomalla, että kuvatkin unohtui ottaa. Onneksi tulopäivänä nappasin edes muutaman kuvan ja päivästä Nalletalossa vähän useamman. Matkamme ylläriosuus tytölle oli siis vierailu Ti-Ti Nallen talossa. Talo tosin sijaitsi aivan hotellirakennuksemme vieressä, joten salaisuus oli melko haastava säilyttää. Muutaman taidokkaan harhautuksen ansiosta yllätys säilyi kuitenkin viime metreille saakka.





Nalle Talossa vierailu olisi oma postauksensa sinänsä. Lähes viisi tuntia hurahti sukkelaan. Lukuisien huoneiden ja teemahetkien ansiosta aikaa talossa saa kyllä kulumaan. Ja ihanat yksityiskohdat sekä käsityöt saivat tämän DIY-henkisen äidin näpit syyhyämään. ;)






Tänään pääsimme vielä juhlistamaan syntymäpäiviä ja oikean herkkupöydän ääreen. Näillä eväillä uuteen viikkoon. Maiseman vaihdos ja lepo tekee toisinaan ihan hyvää. <3

Kuvissa tyttären takki H&M/ talvikengät Ellos / neuletakki H&M/ tyllimekko Name It

Postaus sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia:

  1. Kuulostaa aivan ihanalta viikonlopulta! :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten kiva viikonloppu ollut :) Nyt jaksaa sit taas aloittaa uuden viikon tuollaisen jälkeen <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Kyllä nyt taas jaksaa, kun on akkuja ladattu. <3

    VastaaPoista
  4. Oo teillä on ollut ihana reissu! Tuo Ti-Ti Nallen paikka jäänyt käymättä, vaikka Ti-Ti Nallejen emäntään on tullut Porvoossa törmättyäkin. Lapset ihastelivat ihmeissään silloin. :) iHanalta näyttää ja hei, että on lämmintä vettä altaissa, se on ihan parasta!

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissu oli kyllä todella onnistunut. :) Lämmin vesi on oikeasti tosi tärkeää, etenkin kun itse olen tällainen vilukissa! Törmättäisiinpä mekin Ti-Ti Nallen Riittaan joskus, tytär varmaan pyörtyisi onnesta. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!