sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Museojunamatkalla





Tälle päivälle olin suunnitellut postausta sitruunapiirakan ohjeesta, mutta koska eilen oli niin mukava ja erityinen päivä, haluan jakaa muutaman sanan ja kuvan siitä.




Vietimme nimittäin eilen retkipäivää, lapsemme, mieheni ja minä, ja kävimme museojunalla Tuurin kyläkaupassa. Tällaisella sinisellä lättähatulla olin matkustanut edellisen kerran lapsena ja siinäkin mielessä reissu oli hyvin nostalginen ja erityinen.

Harkitsimme lähtöä kuitenkin lippuja varatessa viime hetkeen saakka. Mietin sitä, kuinka 3-vuotias jaksaisi pitkän edestakaisen junamatkan ja olisiko tuo reissu rankka itselleni jäätävän kokoisen vatsan kanssa.





Päivän aikana kaikki meni kuitenkin nappiin: junan tasainen kyyti ei rasittanut, penkit olivat mukavat istua ja tunnelma oli kaikin puolin mitä leppoisin (vaikkakin tiivis, matka oli todella suosittu!). Menomatkalla tytär odotti kärsimättömästi Kyläkauppaan pääsyä, koska kivat leikkipaikat siellä olivat jääneet hänen mieleensä. Eväiden ja puuhakirjan avulla vältyttiin onneksi pahimmalta tuskalta. ;)

Ruokailun jälkeen tehokasta shoppailuaikaa paikan päällä Kyläkaupassa jäi meille noin tunnin verran. Sen ajan tytär ja mies viettivät niissä jo mainituissa leikkipaikoissa. Minä puolestani tutkin tiiviisti lastenvaate- ja askarteluosastoa löytäen niistä jotain kotiin tuomistakin.

Tämän tyylisiä reissuja museojunalla ollaan kuulemani mukaan järjestämässä lisääkin. Aivan ihania päiväretkiä vaikka kesälomalle. :)




P.S: Se sitruunapiiraan ohje on tulossa heti seuraavassa postauksessa ja luvassa on kiva kirja-arvontakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!