Niina

Olen Niina, 35-vuotias vaimo ja 2-vuotiaan tytön (09/13) äiti Jyväskylästä. Kuiskauksia -blogissani kirjoitan hyvinvoinnista, kauneudesta, pukeutumisesta ja lapsiperheestä, sekä erityisesti intohimostani luonnonkosmetiikasta.

Rakastan luonnonkosmetiikkaa ensisijaisesti myrkyttömyyden vuoksi, ja tämän lisäksi olen mahdollisimman puhtaista raaka-aineista valmistettu luonnonkosmetiikkaa sopii parhaiten herkälle iholleni. Käytän ja testaan luonnonkosmetiikkaa säännöllisesti, ja parhaista tuotteista sekä kokemuksista kirjoitan blogiini.

Postauksia löytyy luonnonkosmetiikka-tagin alta, ja jos haluat lukea kokemuksiani jostain tietystä tuotemerkistä, käytä Hae tästä blogista -toimintoa. Tämän harrastuksen tiimoilta valmistan joskus kosmetiikkaa myös itse hyödyntäen keittiön raaka-aineita (lue lisää keittiökosmetiikasta täältä.)

Blogissani pääset lukemaan myös maukkaita kasvisruokiin painottuvia reseptejä, sekä leipomaan helpoilla ohjeilla. Voit saada myös vinkkejä lapsiperheen kotimaan matkakohteisiin ja tapahtumiin, lukea ekologisista tuotteista, kodinhoidosta ja nähdä vilauksia "lastenvaatehulluudesta" .

Kuiskauksia-blogissa pyritään tekemään ihan arkisista asioista mielenkiintoisia ja parannetaan omaa hyvinvointia pienillä teoilla., tykätään kauniista vaatteista ja helpoista kampausohjeista. Esittelen hyvinvointia parantavia menetelmiä ja tuotteita, joista toivon olevan iloa myös blogini lukijoille.

Tervetuloa lukemaan blogiani!


P.S. Rakastan kommentteja! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!